2012. július 4., szerda

Epres, banános, ananászos gyümölcsleves tejszínhabbal


Ebben a kánikulában mi nem tudunk más levest megenni csak a gyümölcslevest hidegen. A meggylevest szeretjük a legjobban. Nem élünk ilyenkor nehéz ételeken ami megterheli a gyomrot csak könnyű zöldfözelék krokettel, sült hal, lecsó, gyümölcsszósz, gyümölcsök, gyümölcskrémek, kifőtt tészták, gombóc, kovászos uborka libazsíros kenyérrel, bundázott cukkini  szeletek, gyümölcsrizs, turmix-italok, limonádé és hasonlók kerülnek az asztalomra. Ezek mind gyorsan elkészíthetők, nem kell sok időt töltenem a konyhában. Nem  írok receptet, mert úgy készül mint a többi gyümölcslevesem ami már van a blogomban.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta! Az hogy még banán is van benne az számomra külön nyerő!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva. A banánon gondolkodtam, hogy bele tegyem-e,mert nem magyar gyümölcs, persze az ananász sem, de talán az utóbbi jobban illik az eperhez, mint a banán. De jó lett a nem megszokottsága ellenére is.

      Törlés